Murasaki Baby'nin Yapımcısı, Geliştirdikleri Yeni PS4 Oyunu Hakkında Konuştu

02.11.2014 23:48 Ömür Gencer


       PlayStation Vita'ya özel olarak çıkmış yapım Murasaki Baby, görsel tarzı ve eşsiz oynanışı ile oldukça başarılı bir yapım. Bu oyunu geliştiren ekip Ovosonico, geçtiğimiz haftalarda yeni bir PlayStation 4 oyunu üzerinde çalıştıklarına dair ipuçları vermişti. Firmadan Massimo Guarini'nin verdiği röportajda geliştirdikleri PlayStation 4 oyunu hakkında konuştu. 

         Guarini, şu an için çok fazla detay veremeyeceğini fakat firmanın gelişimiyle birlikte PlayStation 4'e özel bir oyun geliştirdiklerini dile getirdi ve şöyle devam etti: "Oyun büyük bir adım ve ilgi çekici. Bizim için fikir platformdan ve teknolojiden önce gelir. PlayStation Vita, Murasaki Baby için mükemmel bir platform çünkü Murasaki Baby dokunmatik bir oyun ve oyunun temel mekaniği aslında birini elinden tutmak. Bir sonraki oyunumuzun kesinlikle farklı bir havası var ve PlayStation 4 için oldukça uygun." Bakalım PlayStation Vita'yı akıllıca kullanan bu firma PlayStation 4'te karşımıza neler çıkaracak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Murasaki Baby Platformlar: VITA Geliştirici: Ovosonico Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler