5. Nesil Başlangıç Pokémon'ları Açığa Çıktı!

12.05.2010 14:52 Buğra Çiftçi

 
     Bu senenin sonuna doğru çıkması beklenen yeni Pokémon oyunları, Pokémon Black ve Pokémon White'da seçeceğimiz başlangıç Pokémonları ortaya çıktı. Sırasıyla kerkentele (yılan olma ihtimali söz konusu), domuz ve kutup ayısı (su samuruda olabilir) şeklinde olan bu Pokémon'lara ait yeni bilgileri yeni Pokémon Sunday bölümünde edinebilmemiz olası.
 
     5. nesil Pokémon'lara ev sahipliği yapacak olan kıtanın adı ise belli oldu : Isshu. Bu ismin büyük ihtimalle oyunun İngilizce sürümünde değişmesi bekleniyor.
 
 
 
     Ayrıca oyunda yöneteceğimiz karakterlerde belli oldu. Kendi tercihimize göre bu iki karakterden birini seçebileceğiz. Karakterlerin önceki oyunlara göre yaşça daha büyük oldukları görünüyor. 
 
Kaynak 1
Kaynak 2
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler