600.000 Oyuncu Ban Dalgasında Boğuldu

10.11.2009 15:27 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


Bir Microsoft yetkilisinin yaptığı açıklama ile Xbox Live'daki son ban dalgasının şu ana kadar Amerika ve Kanada'da 600.000 oyuncuyu etkilediği ortaya çıktı.

Modern Warfare 2'nin korsanlar tarafından kırılıp internete sürülmesinin hemen ardından başlatılan ban balgasının devam edeceğini açıklayan Microsoft , korsan oyun kullanıcılarına karşı takındığı sert tutumunu çok uzun bir süre değiştirmeyecek gibi gözüküyor.

Microsoft , çoğu gençlerden oluşan ve Xbox Live kullanım koşullarından haberi olmayan bir grup Xbox 360 kullanıcısının banlandıktan sonra kendilerini telefon yağmuruna tutup bağırıp çağırmasından ise rahatsız.

Bununla birlikte bazı korsan oyun kullanıcılarının yakışık almayan bir şekilde  Xbox Live'ın planlama ve yürütme'den sorumlu yöneticisi  Stephen Toulouse'yi telefonla arayıp kendisi , eşi ve evcil hayvanları üzerinden tehdit ettiklerini de hatırlatalım.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler