90'lı Yılların Spider-Man Seslendirmeni, Spider-Verse 2'deki Bir Role Açık Olduğunu Söyledi

24.06.2020 15:56 Özgür Eroğlu

 
90'lı yıllarda yayınlanan Spider-Man animasyonu günümüzdeki çoğu insanın Spider-Man sevme sebebi olmuştu. O animasyonda Spider-Man'in ses sanatçısı Christopher Daniel Barnes, Into the Spider-Verse 2'deki bir role açık olduğunu söyledi.
 
Aynı animasyon bizim ülkemizde de FoxKids üzerinden yayınlanıyordu ve bizim izlediğimiz Türkçe dublajlı versiyonunu da Legolas, Captain Jack Sparrow ve Sirius Black gibi karakterlerin seslendirmeni Murat Şen seslendiriyordu.
 
Geçtiğimiz günlerde Christopher Daniel Barnes ile yapılan röportajda kendisine yöneltilen bir soru üzerine, Spider-Verse 2'de oynamanın süper olacağını ve böyle bir role açık olduğunu söyledi. Devamında ise bu rol için artık biraz yaşlandığını, ancak yaşlı bir Spider-Man'i seslendirmekten mutlu olacağını söyledi.
 
Into the Spider-Verse 2'de yine farklı Spider-Man'lerin olacağı tahmin ediliyor. Umuyoruz bu Spider-Man için de güzel bir rol bulunabilir, benim de çizgi romanları ve Spider-Man'i sevmemi sağlayan bir çizgi filmdi.
 
Into the Spider-Verse 2, 7 Ekim 2022'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler