AC: Revelations'dan Twitter'a Özel Video

14.11.2011 18:51 Samet Konuksal


     Assassin's Creed: Revelations sayesinde Ezio ile eski İstanbul'un sokaklarında dolaşmamıza çok kısa bir süre kalmışken, yayınlanan her yeni videoyla birlikte heyecanımız tazeleniyor. Ubisoft bu kez, Twitter'a özel bir videoyla karşımızda.
 
     Twitter ne alaka diye siz sormadan biz cevaplayalım. Ubisoft, düzenlediği bir etkinlikle beraber Twitter üzerinden ödüller dağıtacak. Bugün içinde #leaveyourlegacy hashtagiyle birlikte bir Tweet yollayan herkesin dahil olabileceği etkinlikte Adrian Peterson, Derrick Rose, BJ Penn veya Assassin's Creed temalı ödüllerden birine sahip olabilirsiniz.
 
     Videoya geldiğimizde ise her Assassin's Creed videosunda olduğu gibi bu videoda da aksiyon en üst seviyede. Ezio'nun İstanbul'daki macerasını anlatan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler