AC: Revelations'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

Oyundaki kan unsuru da gözden kaçmıyor.
10.11.2011 12:55 Ersin Kılıç


     "İki suikastçi, tek kader" sloganı ile çıkış yapmaya hazırlanan Assassin's Creed: Revelations'ın çıkış videosu yayınlandı.
 
     Ezio'nun bir arayış içerisinde olduğu belirtilen bu yeni video açılışını eşsiz İstanbul görüntüleri ile yapıyor. Tabi videonun ilerleyen dakikalarında gene İstanbul'un oyundaki en güzel noktalarına yer verilmiş. Ezio'nun arayışının belirtildiği kısımlarda ise hikayenin ilk duraklarından birisi olan Kapadokya'yı görüyoruz. Anlaşılan oyunun bu kısmında çözmemiz gereken bazı bulmacalarla da karşılaşacağız.
 
     Sonlara doğru birçok aksiyon sahnesine de yer verilen videoda dövüş anları dışında kovalamaca kısımları da bir hayli dikkat çekiyor. Videoda ayrıca ünlü site ve dergilerin oyun hakkındaki övgülerine de yer verilmiş. Ortak olunan kânı ise serinin gittikçe daha güçlü bir hale geldiği.
 
     Ezio'nun İstanbul macerası Assassin's Creed: Revelations'ın çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler