AC: Revelations'ın Ön-Alımına Altair Elbisesi

Altair'in elbisesi hiç kuşkusuz Ezio'ya farklı bir hava katacaktır
15.10.2011 20:33 Alkan Adakaner


       Assassin's Creed serisinin en çok ön planda çıkan karakteri her ne kadar Ezio olsa da (ne de olsa bu kahraman olacağı 3. oyun) ilk oyunumuzun kahramanı Altair de serinin hayranları tarafından çok seviliyor. Zaten Revelations'ta da onunla ilgili önemli bilgilere ulaşacağız.
 
     Peki Assaasin's Creed: Revelations'ı Altair'in elbisesi ile oynamak ister miydiniz? Amazon Almanya oyunun ön-alımını yapanlara Altair'in elbisesini hediye ediyor.  Kim bilir belki ileride bu elbiseye farklı yollardan da ulaşabiliriz.
 
      15 Kasım'da Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Assassin's Creed: Revelations'ın PC sürümü ise 29 Kasım'da raflardaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 24 Sn önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler