AC: Revelations'ın Yapımcıları İstanbul'da (Video)

1511 yılındaki İstanbul günümüzden çok farklı olsa da, hala değişmeyen şeyler de var
20.05.2011 20:54 Alkan Adakaner


     Assassin's Creed: Revelations'ın İstanbul'da geçecek olması özellikle biz Türk oyuncuları heyecanlandırıyor. Tabi bu konuda tek heyecanlı olan biz değiliz. Oyunun geliştiricileri de İstanbul nedeniyle oldukça heyecanlı.
 
     Game Informer da geliştiricilerin İstanbul'u seçmelerindeki nedeni, İstanbul yolculuklarında yaşadıkları hakkında bazı sorular yöneltmiş. Küçük bir ekiple İstanbul'u ziyaret eden ekipten bölüm tasarımcısı Falco Poiker ve sanat yönetmeni Raphael Lacoste şehir hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

     İlk ziyaretlerinde 3500'den fazla fotoğraf, 600 video (videoların toplam süresi 6.5 saati bulmuş) çeken ekip 2. yolculukta 2.500'den fazla fotoğraf çekmişler. Ekibin elinde ellerinde İstanbul ile ilgili 6.000 civarında fotoğraf varmış.

     Bu yolculuğun deneyimi bir yana fotoğraf ve videolar geliştiricilere çok fazla ayrıntı öğrenme fırsatı vermiş. Taksi tutup şehirde surlardan mezarlıklara kadar çeşitli yerleri gezen ekip İstanbul'da biraz Asya, biraz da Avrupa havası olduğunu söylüyor.

    İstanbul'un Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına başkentlik yaptığını ve hala çok canlı bir şehir olduğunu söyleyen geliştiriciler şehrin Assassin's Creed çok uygun olduğunu da düşünmüşler.
 
     Game Informer'daki röportaja buradan ulaşabilirsiniz. Ekibin hayranlığı ve heyecanı gözlerinden okunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler