AC: Revelations'ta Defans Zamanı (Video)

Ezio bu sefer çok daha kıdemli bir suikastçi
28.10.2011 17:29 Ersin Kılıç


     Ezio'nun İstanbul macerası önümüzdeki ay evlerimizi şenlendirecek. Assassin's Creed: Revelations'un çıkış tarihi yaklaştıkça da oyun hakkında yeni videolar da gelmeye devam ediyor.
 
     Oyunda her ne kadar suikastçileri kontrol etsek te serinin hemen hemen her oyunun da büyük mücadelelere girdiğimiz anlarla da karşılaşıyoruz. Anlaşılan AC: Revelations'ta bu sahnelerle daha çok karşılaşacağız. Çünkü bu yeni video tam da bu anlarda kullanacağımız bir özellik olmuş.
 
     Yusuf Azim ile Ezio arasındaki sohbet ile açılışını yapan bu videoda Ezio, İstanbul'a gelmenin kendisi için bir onur olduğunu belirtiyor. Tam bu anda ise gelen haberle tapınakçıların saldırısına karşı koymak üzere yola koyuluyoruz. İşte oyunun yeni özelliklerinden birisi de tam da bu anda devreye giriyor.
 
     Daha önceki oyunlarda bir el hareketimiz ile suikastçilerimizden yardım alabiliyorken, yeni oyunda ise savunma anlarında suikastçilerimizi savaş alanına konumlandırabileceğiz. Hatta düşmanın geliş yönüne göre onların önüne küçük bir engel dahi koyabiliyorsunuz. Assassin's Creed: Revelations'un bu savunma sistemi videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler