AC: Revelations'tan Multiplayer Videoları

Artifact Assault, oyunun en ilginç modlarından birisi
03.08.2011 12:15 Ersin Kılıç


     İstanbul'da geçecek olması ile bizi çok daha fazla heyecanlandıran Assassin's Creed: Revelations için yeni video ve bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün ise Assassin's Creed: Revelations'un multiplayer modları için oynanış videoları ve ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Oyunun yapım ekibinden Martin Maheux-Lessard'ın sunumu ile eşlik ettiği bu oynanış videolarında oyunun multiplayer modlarındaki Artifact Assault modu tanıtılmış. Oyuncuların en sevdiği modlardan biri olduğu belirtilen Artifact Assault, diğer oyun modlarının aksine takım bazlı bir oynanış sunuyor.
 
     Bu oyun modunda iki grup ve iki bölge oluyor. Siz Assassin's Creed'in ana dinamiklerini kullanarak karşı tarafın bölgesine sızıp onların bayraklarını çalmaya çalışırken bir taraftan da kendi bayrağınızı korumanız gerekiyor. Bu mod için bir nevi Bayrak Kapma modu diyebiiriz. Fakat sahip olduğu gizlilik ve suikast dinamikleri ile klasik bayrak Kapma modundan sıyrılıyor. Ayrıca kendi bölgenizde bir avcı iken rakip bölgesinde ise av durumuna düşüyorsunuz.
 
     Oyunun bu modu için yayınlanan oynanış videolarına ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
[DHVIDEO=2893]

[DHVIDEO=2892]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler