AC: Revelations'un PC Sürümünde UbiDRM Olmayacak

10.11.2011 14:15 Samet Konuksal


     Ubisoft'un korsanı önlemek için çıkardığı kendine has koruma sistemi malesef korsan oyunculardan çok orijinal oyuncuların başını yakmıştı. Birçok sorunu beraberinde getiren DRM sisteminden bıkan PC oyuncuları için Assassin's Creed tarafından sevindirici haberler var.
 
     Rock, Paper, Shotgun'a konuşan Ubisoft sözcüsü, Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Revelations'da Ubisoft'un DRM sisteminin kullanılmayacağını açıkladı. Sürekli olarak internet bağlantısı gerektiren bu sistemin kaldırılmasıyla birlikte PC oyuncuları internetin olmadığı mekanlarda da Assassin's Creed'lerini oynayabilecekler.
 
     Ubisoft'un DRM sistemi bu sene içinde Driver: San Francisco ve From Dust'da kullanılmıştı. Ancak From Dust'daki DRM sistemi güncellemeyle kalkmıştı.
 
     Assassin's Creed: Revelations'un PC sürümü konsollardan iki hafta geç olarak, 2 Aralık'da çıkacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler