AC Unity'nin Season Pass Sahipleri Ücretsiz Oyunlarına Önümüzdeki Hafta Kavuşabilirler

12.12.2014 19:15 Tayfun Kumaş

 
    Ubisoft, Assassin's Creed Unity'deki hataları yüzünden ve aldığı ağır eleştiriler yüzünden oyuncuların büyük tepkisini çekmişti. Firma, oyuncuların gönlünü almak için Assassin's Creed Unity'nin Season Pass'ini piyasadan çekmişti ve Season Pass'in içeriğinde yer alacak olan DLC'leri ücretsiz olarak oyunculara hediye etme kararı almıştı. Yani Season Pass'i satın alanlara ise istedikleri en yeni Ubisoft oyunlarından biri hediye edilecekti.

    Ubisoft'un bugün yaptığı açıklamaya göre; Season Pass'i satın alan kullanıcılar, önümüzdeki hafta istediği en yeni Ubisoft oyununu ücretsiz olarak talep edebilir. Ancak bu açıklamanın ardından yani 25 Kasım'dan sonra Season Pass'i kullananlar bu fırsattan yararlanamayacak.
 
    Oyuncuların ücretsiz olarak alabilecekleri oyunlar da aşağıdaki gibidir;

  - The Crew
  - Far Cry 4
  - Watch Dogs
  - Assassin's Creed IV: Black Flag
  - Rayman Legends
  - Just Dance 2015
 
    Ayrıca Assassin's Creed Unity'nin dördüncü güncellemesi bu pazartesi günü yayınlanacak. Ücretsiz DLC'lerin ise bu Patch'ten sonra gelmesi tahmin ediliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler