AMD: PS4 APU Piyasanın En İyisidir

Playstation 4 ile yeni bir görsel şov başlayacak gibi görünüyor
28.02.2013 08:39 Alkan Adakaner


      Playstation 4'ün gücünün nasıl olduğu konusunda hala tartışmalar devam ediyor. Şurası açık ki karşımıza oldukça güçlü bir konsol çıkacak. Zaten oyun geliştiricileri ve Sony bu konuda açık konuşuyor. AMD yönetiminden de konsolun APU'su (hızlandırılmış işlem ünitesi) hakkında bir açıklama geldi.
 
     "Piyasadakilere benzer bir APU inşa etmedik. Bu bugüne kadar piyasadaki en güçlü APU'dur. Piyasadakilerin hiç biri bu çekirdek sayısının ve teraflop'ların çokluğu anlamında bu işlemciye yaklaşamaz"
 
     AMD yetkilileri Playstation 4 her ne kadar PC mimarisine yaklaşsa da konsolun APU'sunun özel olarak Sony ile birlikte tasarlandığını yani evinizde benzer bir yapıyı kurmanızın da mümkün olamayacağını belirtiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler