RPCS3 Geliştiricileri Playstation 4 Emülatörü Üzerinde Çalışıyor

03.07.2023 15:29 Mehmet Tandoğan

 
 
PC platformu üzerinde PS3 oyunlarını oynamamızı sağlayan RPCS3 emülatörünün geliştiricileri Nekotekina, kd-11 ve DH, şu anda yeni bir Playstation 4 emülatörü üzerinde çalışıyor. En iyi emülatör programı arasında yer alan RPCS3 birçok oyuncu tarafından kullanılıyor ve PS oyunları buradan oynanabiliyor. Yeni bir hamleyle bu ekip PS4 oyunlarını oynatmak için uğraşıyor.
 
Şu anda birçok emülatör bulunuyor
 
 
 
Geliştirilme aşamasında olan PS4 emülatörü şu anda çok erken aşamada bulunuyor. İçerisinde bulunduğumuz noktada ekip henüz herhangi bir PS4 oyununu oynatamadı. Yine de RPCS3'ün arkasındaki geliştiricilerden gelecek olan bu yeni programdan beklentiler yüksek olabilir.
 
Şu anda PC için en gelişmiş Playstation 4 emülatörü Spine programı olarak karşımıza çıkıyor. Ocak ayında bu program ile beraber çalışan 125'in üzerinde PS4 oyunu bulunuyor. Spine dışında Kyty, fpPS4 ve GPCS4 gibi PS4 emülatörleri yer alıyor. Bu emülatörler Spine kadar iyi deneyim vermiyor.
 
Şu anda PS4 emülatörü hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Ek olarak ekibin bu aşamadan sonra RPCS3 emülatörüne yeni güncellemeler getirip getirmeyeceği bilinmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler