AMD, PlayStation 4 ve Xbox One'ın Toplamda 150 Milyondan Fazla Sattığını Düşünüyor

06.03.2020 01:09 Özgür Eroğlu

 
2013 yılında yayınlanan ve mevcut nesil olarak geçen konsolların satış miktarı AMD tarafından tahmin edildi. Sony, PlayStation 4'ün satış sayısını güncel tutmaya çalışıyor ancak bir süredir Xbox tarafından bir sayı paylaşılmadı. 
 
Finansal Analist Günü 2020'ye ev sahipliğini yapan AMD, mevcut nesildeki konsolların satış sayısı konusunda bir tahminde bulundu. Tahminin doğru veya çok yakın olma ihtimali yüksek çünkü, AMD her iki konsol için de APU üretiyor. Bu sebeple gerçek verilere yakın veriler bulunuyordur ellerinde.
 
AMD'nin genel müdürü Lisa Su, PlayStation 4 ve Xbox One'ın toplamda 150 milyondan fazla sattığını açıkladı. Sony en son, PlayStation 4'ün 108.9 milyon sattığını açıklamıştı. Bu tahminden sonra da Xbox One'ın 40 milyon civarında sattığını söyleyebiliriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler