AMD'nin FSR 2.0 Teknolojisi Açık Kaynak Oluyor

25.06.2022 12:21 Mehmet Tandoğan

 
 
AMD, AMD FSR 2.0 olarak da bilinen AMD Fidelity FX Super Resolution 2.0 teknolojisi için kaynak kodlarını yayınladı. Şu anda geliştiriciler aynı zamanda herkes bu kaynak kodlarını indirebilir ve oyunlarına uygulayabilir.
 
FSR 2.0 hem DirectX 12'yi hem de Vulkan teknolojilerini destekliyor. Unreal Engine 4.26/4.27 ve Unreal Engine 5 eklenti destekleri de çok yakında geliyor. Ayrıca artık Xbox Game Development Kit aracılığıyla da edinilebiliyor.  
 
Kaynak kodlarına ulaşmak için buraya tıklayın.
 
FSR 2.0 teknolojisi temelde yüksek güç ve sistem gerektiren oyunlardan daha fazla verim almayı sağlayan yeni nesil bir teknoloji. NVDIA'nın DLSS teknolojisine rakip olarak çıkış yapan bu FSR, DLSS'te olduğu gibi bir yapay zeka barındırmıyor. Bunun yanı sıra FSR, hem AMD hem de NVDIA ekran kartlarında çalışıyor. 
 
Öte yandan Gearbox ekibi, Tiny Tina's Wonderlands için AMD FSR 2.0 desteği ekleyen yeni bir güncelleme yayınladı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
AMD Radeon Software Platformlar: PC Geliştirici: Advanced Micro Devices Dağıtıcısı: Advanced Micro Devices Tür: Servis Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler