APB Özelleştirmeleri Reloaded'da Kullanılabilir

17.01.2011 20:31 Alkan Adakaner


     Real Time Worlds'un büyü uğraşlar ve paralar harcayarak geliştirdiği MMO oyunu APB (All Points Bulletin) geliştirici firmanın mali sorunları nedeniyle piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra oyunculara veda etmişti.
 
     Daha sonra APB'nin haklarını alan GamersFirst, APB: Reloaded adıyla oyunu tekrar yaşam döndüreceğini açıklamıştı. Kapalı betası gelecek ay başlayacak olan oyundan sevindirici bilgiler geliyor.

     GamersFirst patronu Bjorn Book-Larsson'ın açıklamasına göre eski APB'deki özelleştirmelerinizi APB: Reloaded'a taşımanız mümkün olacak. Oyuncuların ilk sürümdeki zamanlarının boşa gitmesini istemediklerini söyleyen Larsson buna rağmen bazı eşyaların yeni oyunda bulunmamasının oyuncular tarafından anlayışla karşılanacağını düşündüğünü söyledi.
 
     Kasım ayında GamersFirst tarafından hakları satın alınan APB bakalım yeni sürümüyle başarılı olabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler