APB'den Live Action Video: Hot Girls!

Live Action tanıtım videolarını seviyoruz!
15.11.2011 01:35 Gökhan Yılmaz

 
      Başarısızlıktan sonra farklı bir firma tarafından tekrar yapılandırılan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan All Points Bulletin için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı, hem de Live Action.
 
     Yayınlanan tanıtım videosunda ana tema olarak "Gerçek hayatında olamadığın her şey ol" sözü işleniyor. Videoda da bu iyi bir şekilde yansıtmış. Karakterlerin gerçek hayatlarından nasıl sıyrılarak oyunda olmak istedikleri şekle dönüştükleri gösteriliyor.
 
     Her ne kadar en sonda o saçlarla arabaya nasıl girdiklerini merak etsem de, Hot Girls ismindeki bu başarılı Live Action'ı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler