APB'nin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı

03.06.2010 22:16 Levent Polater

apb
 
 
    All Points Bulletin'ı PC'lerinde oynayacaklar için minimum sistem gereksinimleri açıklandı. Şimdiden minimum'un hiç "minimum" gibi görünmediğini söylemeliyim. 
 
    Eğer halen çift çekirdekli bir işlemciniz yoksa bu oyunu oynamayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin derim. HDD'nizdeki en sevdiğiniz dizileri de silmeniz gerekebilir.
 
    Buyrun minimum gereksinimlere bir göz atın ;
 
  • Core 2 Duo 2Ghz
  • 2GB RAM (Vista64 / Windows 7 64 için 3GB )
  • nVidia GeForce 7800 – 256MB veya eşdeğerde bir ekran kartı
  • 20GB Hard disk alanı
  • Mikrofon ve kulaklık önerilir 

    2 Temmuz'da raflardaki yerini alacak olan APB için sistemleri yenilemenin vakti geldi sanırım, minimum sistem gereksinimi böyleyken önerilen sistem gereksinimleri ise henüz açıklanmadı. Ancak epey uçuk bir liste çıkacağından eminiz.


Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler