ATONE: Heart of the Elder Tree 27 Ocak 2023'te PS4, Switch ve PC'ye Geliyor

13.12.2022 19:49 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Untold Tales ve geliştirici Wildboy Studios, hikaye odaklı macera / bulmaca / ritim oyunu ATONE: Heart of the Elder Tree'yi 27 Ocak 2023'te PlayStation 4, Switch ve PC için Steam üzerinden yayınlayacaklarını duyurdu.
 
ATONE: Heart of the Elder Tree ilk olarak 19 Eylül 2019'da Apple Arcade için piyasaya sürüldü.

ATONE, etkileşimli hikaye anlatımı ve karmaşık bulmacaları olan ritim oyunu. Bu unsurları savaş sistemi ile harmanlayan ATONE İskandinav mitolojisinden ilham alıyor. Elle çizilmiş bir sanat stiline sahip yapımda babasının ölümünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için Midgard'a yolculuk eden Estra adlı genç bir savaşçının rolünü üstleneceksiniz.

Tanrılar Midgard'ı terk etti. Bir zamanlar efsanevi canavarlar ve varlıklarla dolup taşan müreffeh bir ülke, şimdi içeriden çürüyor ve bilinmeyen güçler tarafından mahvoluyor.
  
Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler