AWAY: The Survival Series'in PS5 Sürümü Bu Yaz Çıkıyor

16.07.2021 11:17 Mehmet Tandoğan

 
 
AWAY: The Survival Series, daha önce onaylanmış PlayStation 4, Xbox One ve PC ( Steam ) sürümlerinin yanı sıra bu yaz sonunda PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun PlayStation 5 sürümü, en yüksek grafik ayarı olan “Documentary Experience”i destekleyecek. 
 
Doğa belgesellerinden esinlenilen 3. şahıs bir macera oyunu AWAY: The Survival Series, sizi Sugar Glider'ın nefes kesen vahşi doğasına doğru bir yolculuğa çıkaracak.

Uzak gelecekte gerçekleşen bazı doğal afetler, tüm canlıların yaşamı için tehdit oluşturuyor. Vahşi doğaya derinlemesine giriş yaparken, doğayı tekrar canlandırmak için gerekenlere sahip misin?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
AWAY: The Survival Series Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Breaking Walls Dağıtıcısı: Breaking Walls Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler