AWAY: The Survival Series 28 Eylül'de Çıkış Yapacak

20.08.2021 11:55 Mehmet Tandoğan

 
 
AWAY: The Survival Series, 28 Eylül'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için dijital olarak çıkış yapacak. 1 Ekim'de ise fiziksel olarak PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürülecek.
 
AWAY: The Survival Series'in Xbox One versiyonu da planlanıyor. Ancak henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyun hakkında
 
Doğa belgesellerinden esinlenilen 3. şahıs bir macera oyunu AWAY: The Survival Series, sizi Sugar Glider'ın nefes kesen vahşi doğasına doğru bir yolculuğa çıkaracak.

Uzak gelecekte gerçekleşen bazı doğal afetler, tüm canlıların yaşamı için tehdit oluşturuyor. Vahşi doğaya derinlemesine giriş yaparken, doğayı tekrar canlandırmak için gerekenlere sahip misin?
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/750200/AWAY_The_Survival_Series/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
AWAY: The Survival Series Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Breaking Walls Dağıtıcısı: Breaking Walls Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 2 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 3 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler