A King’s Tale: Final Fantasy XV Ücretsiz Olarak Ulaşılabilir Durumda

02.03.2017 08:35 Gazali Çetinkaya

 
 
   Öncesinde Final Fantasy XV'i GameStop üzerinden ön sipariş yapanlara verilen A King’s Tale: Final Fantasy XV PlayStation 4 ve Xbox One sahipleri için ücretsiz olarak sunuldu.
 
   Retro-stili grafik tarzını kullanan hızlı tempolu side-scroller hack & slash oyunu A King’s Tale: Final Fantasy XV'e PlayStation 4 sahipleri buradan, Xbox One sahipleri ise buradan ulaşabilir. 
 

"FINAL FANTASY XV'in 30 yıl öncesinde kurgusal bir zamanda geçen bu oyun, retro tarzdan esinlenen grafiklerinin yanı sıra modern oyun dünyasının etkilerini taşıyan hızlı bir dövüş sistemine sahip. Derin dövüş sistemi, yoğun saldırılar, yıkıcı sihir, muazzam çağrılar ve özgün yoldaş saldırılarını, FINAL FANTASY XV dünyasının üç farklı mekanındaki olağanüstü bir oyun deneyiminde bir araya getiriyor.

Huzursuz bir şekilde uyumaya çalışan Noctis, babası Kral Regis'ten alelade bir masal yerine fantezi ve macera dolu bir hikaye anlatmasını ister. Regis anlatır: Krallığın başkenti Insomnia'da güzel, huzurlu bir gündür, fakat bu huzur canavarların şehre saldırısıyla son bulur. Genç Regis, Weskham ile birlikte, şehirden ayrılarak bir maceraya atılır. Daha sonra arkadaşları Cid ve Clarus da onlara katılır. Birlikte Duscae düzlüklerine doğru bir yolculuğa çıkarlar, burada keşfedecekleri gizemli bir mağara ve bu mağarada da düşmanları bulunmaktadır."

 
   Final Fantasy XV PS4 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler