A Plague Tale: Innocence Hikaye Fragmanı

28.02.2019 20:13 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Asobo Studio, A Plague Tale: Innocence'ın hikaye fragmanını yayınladı.
 
A Plague Tale: Innocence PlayStation 4, Xbox One ve PC için 14 Mayıs'ta çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

A Plague Tale: Innocence tarihin en karanlık anlarında hayatta kalmak için beraber savaşan iki kardeşin amansız hikayesini anlatıyor. Oyun sizi macera, aksiyon ve gizliliği birleştiren oynanışı ve merak uyandıran hikayesi ile 14. yüzyıl Fransa'sında duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Karanlık bir sırrı açığa vurmayı amaçlarken perişan haldeki bir dünyanın acımasızlığı ile karşı karşıya gelen Genç Amicia'yı ve onun küçük kardeşi Hugo'nun hikayesine tanıklık edeceksiniz.
 
Amicia ile Hugo Engizisyon askerlerinden kaçtıkları sırada veba salgını yüzünden ortaya çıkan durdurulamaz sıçan sürüleri her bir tarafı sarmıştır ve önlerin gelen her şeyi parçalayıp yutmaktadır. Amicia ile Hugo her şeye rağmen hayatları için mücadele ederken birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulacak ve birbirlerine güvenmeyi öğrenecek.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler