A Quite Place'in Senaristleri ve Sam Raimi'nin Yeni Bilim Kurgu Projesinin Başrolü Adam Driver Oldu

02.09.2020 10:16 Özgür Eroğlu

 
Spider-Man serisi ile tanınan yönetmen Sam Raimi ve son zamanların başarılı filmlerinden olan A Quite Place'in senaristlerinin birlikte yeni bir projede çalışacağı geçtiğimiz Mayıs ayında açıklanmıştı. Şimdi de o projenin başrolü belli oldu.
 
Sam Raimi, Scott Beck ve Bryan Woods'un bilim kurgu - korku türündeki filminin başrolünde Star Wars'un son üçlemesinden tanınan, ancak BlacKkKlansman, Logan Lucky ve Marriage Story gibi filmlerle tanınması gereken başarılı oyuncu Adam Driver bulunuyor. 
 
Filmin yapımcılığına Sony yardımcı olacak. Şu an için filme "65" deniyor, ancak bu filmin adı değil projenin adı da olabilir. Ne yazık ki hikaye ile ilgili bir detay da bilinmiyor, ancak güzel bir yapım bizi bekliyor gibi görünüyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler