Açık Dünya Aksiyon Oyunu Unending Dawn'dan Yeni Oynanış Videosu

22.04.2024 13:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Çinli geliştirici Parcae's Fate Studio tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan açık dünya aksiyon macera oyunu olan Unending Dawn için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. 7 dakikalık video içerisinde oyunun temel mekanikleri, karakter tasarımları, düşman çeşitliliği ve daha fazlası ortaya çıkıyor.
 
Unending Dawn Uzak Doğu tasarımıyla geliyor
 
 
 
Daha önce açıklanan detaylara göre oyun iOS ve Android'in yanı sıra aynı zamanda PlayStation 5 için de piyasaya sürülmeyi bekliyor. Gerçekliğin ötesindeki derin karanlıklara doğru adım atabileceğimiz ve ilgi çekici ortamlarda hayatta kalabileceğimiz yapımda karakter odaklı bir sistem bulunuyor. Mevcut yapı ile beraber düşmanlara karşı çeşitli kombolar gerçekleştirebiliyor ve elimizdeki yetenekleri en iyi şekilde kullanmaya hazırlanıyoruz.
 
Farklı bölgelere doğru ilerleyebildiğimiz, yeni medeniyetler keşfedebildiğimiz, kötülüğün ve kabusun bir araya geldiği bu yapımda daha çok karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor. Aynı zamanda uzak doğu temasına sahip ortamlar ve dövüş mekanikleri de yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler