Açık Dünya RPG'si Genshin Impact PS4 İçin de Duyuruldu

02.08.2019 14:29 Nursema Emre

 
Mihoyo tarafından geliştirilen bir açık dünya RPG'si olan Genshin Impact, PC ve mobil cihazlar için daha önceden duyurulmuştu, oyunun şimdi ise PS4 için 2020'de geleceği duyuruldu.  
 
Şangay merkezli oyun geliştiricisi, Mihoyo normalde telefonlar için oyun geliştirirken PC ve konsollora ilk girişini de böyle yapacak.
 
Geliştiriciye Dair
 
Mihoyo konsol ve PC oyuncuları tarafından hiç tanınmıyor olsa da mobil oyuncu camiasında tanınan bir sima.
 
Bununla birlikte geliştirici bir 'Hack and Slash' türü olan Honkai Impact 3 isimli oyunuyla da iOS ve Android'de epey bir yankı uyandırdı. Bunlara ek Mihoyo anime ve manga ile de ilgileniyor. Genshin Impact'in mangasına Crunchyroll'dan göz atabilirsiniz.
 

Oyunda ortaçağ krallıklarından oldukça teknolojik imparatorluklara kadar her biri kendine özgü tarza sahip yedi farklı şehir bulunuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Genshin Impact Platformlar: PC PS4 Mobil Geliştirici: Mihoyo Dağıtıcısı: Mihoyo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler