Activision: "CoD Ghosts İncelemelerine Aldanmayın"

04.12.2013 16:00 Gökhan Yılmaz

 
     Call of Duty, Ghosts ile bu sene inceleme puanlarında ve oyuncu yorumlarında pek başarılı bir tablo oluşturamadı. Bu olumsuz puanlamaların Call of Duty markasına zarar verip vermediği sorulduğunda Activision yayıncılık yöneticisi Eric Hirshberg şunları söyledi:
 
     "Hayır, zarar görmüyor. Biz tüm sene boyunca samimi davrandık çünkü bu yıl nesil atladığımız, konsol değşitirdiğimiz bir yıldı. Böyle bir yılın zorlukları vardır ve bunları serinin marka değerine verilen hasar olarak görmek hata olur.
 
     İncelemelere katılmıyorum ve hatta bazı incelemelerin her sene Call of Duty çıkarmamızı doğru bulmadığını da biliyorum. Fakat neyse ki hayranlarımız bunu istiyor ve böyle yapıyoruz. Bir oyunu takdir etmek için illa ki eleştirilere ve incelemelere bakmak gerekmez. Evet incelemeleri okuyoruz fakat bizim için en önemli nokta oyuncu kitlesinin ne düşündüğüdür. Oyuncuların ne istediğini incelemelerde bulamayabilirsiniz ve biz de bu yüzden onların seveceği oyunlar yapmaya devam ediyoruz. En güvenilir inceleme kaynağı hayranlarımızın kendisidir.
 
     Eğer gerçeği görmek istiyorsanız size aktarayım; Ghosts bu yıl en çok ön sipariş verilen oyun oldu, yine yılın en çok sipariş verilen Next Gen oyunu oldu, zaten Xbox Live'da hala en çok oynanan oyun ve oynama sürelerinin arttığını görüyoruz. Bizim için en önemli olan nokta budur ve bu yüzden doğru yaparak ilerlediğimizi düşünüyoruz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 57 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 15 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler