Activision, CoD Haritaları İle Köşeyi Dönüyor

Daha fazla zombi katliamı geliyor.
04.08.2011 20:01 Levent Polater


    Call of Duty: Black Ops'un dördüncü harita paketinin neden çıktığını daha iyi anlayabileceğiniz bir haber ile karşı karşıyayız. Activision, bundan önce Black Ops için çıkardığı 3 harita paketi ile resmen köşeyi dönmüş de haberimiz yokmuş.
 
    First Strike, Escalation ve Annihilation paketlerinin PS3, Xbox 360 ve PC için tüm dünyada toplamda 14 milyondan fazla sattığı açıklandı. Activision, resmen oyun çıkarmadan yalnızca bu içerikler sayesinde kasasını doldurmuşa benziyor.
 
    Böyle olmasına da şaşmamalı, zirâ bir önceki haberimizde Call of Duty: Black Ops'un 25 milyondan fazla sattığını vurgulamıştık. Bu kadar kalabalık bir kitleyi peşinden sürükleyen bir oyun için bu kadar çok harita paketi satılması da oyunun ne kadar tuttuğunun bir göstergesi olsa gerek.
 
    Şimdi Black Ops için içinde yalnızca zombi haritaları bulunan Rezurrection ufukta göründü. Bunun da hatrı sayılır şekilde iyi satacağından artık şüphemiz yok. 1 harita paketinin 15 dolar olduğunu ve toplamda 14 milyon kez harita paketi satıldığını düşünürsek, Activision'ın kasasına toplamda 210 milyon dolar giriyor... İyi para.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler