Activision "Eksi Yağmuru"na Cevap Verdi

06.05.2016 21:32 Burak Oruç


    Activision 2 Mayıs Pazartesi günü Youtube üzerinden yeni Call of Duty oyununun duyurusunu bir video paylaşarak yapmıştı. O günden beri video oyuncular tarafından eksi yağmuruna tutuluyor.

    Söz konusu videoyu beğenmeyenlerin sayısı 468.000 kişi ve bu rakam giderek artıyor. Şüphesiz Activision da bunun farkında. Bir analist, Activision CEO'su Eric Hirshberg'e bu durum hakkında ne düşündüğünü sormuş. Hirshberg'in cevabı şu şekilde olmuş; "Zamanında en çok eksi alan duyuru videomuz Black Ops II'nin duyuru videosu idi. Seriye ilk defa gelecek temasını getirmişti ve en başarılı oyunumuz oldu."

    Eric Hirshberg: "Topluluğumuzda; nostaljik, ayakların yere bastığı oynanış stilini seven bir çok kişinin olduğunu biliyoruz elbette, sırf bu yüzden Call of Duty: Modern Warfare'i remaster yaptık. Aynı zamanda topluluğumuzda, yeni dinamiklerle yeni deneyimler yaşamak isteyende milyonlarca insan var. Call of Duty Infinite Warfare bu sene bu deneyimi sunacak. Ve iyi haberse bu sene hazırladığımız bir paketle ikisini aynı anda sunacak olmamız."

    Eric Hirshberg ön siparişlerin erkenden arttığını da söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler