Activision, Infinite Warfare'in 130GB Boyutuna Açıklık Getirdi

10.10.2016 00:00 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde Charlie Intel resmi twitter hesabından Call of Duty: Infinite Warfare Legacy sürümünün PlayStation 4 kapağını paylaşmış ve paketin toplamda 130GB boş alan istediği ortaya çıkmıştı.
 
   Birçok yabancı oyun basınının bu konuyu haber yapması üzerine de Activision, resmi sitelerindeki soru cevap kısmını güncelledi ve 130GB dosya boyutu konusunu açıklığa kavuşturdu.
   
   Activision'ın mesajına göre de 130GB; en yüksek tahmini alan olarak düşünülmüş ve Legacy sürümünün içerisindeki Infinite Warfare, Modern Warfare Remastered, bu iki oyunun ilk gün yamaları ve Modern Warfare Remastered için daha sonra gelecek multiplayer haritalar hesaba katılarak belirlenmiş.
 

 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve Call of Duty: Infinite Warfare, 4 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 
 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered; Legacy, Legacy Pro ve Digital Deluxe sürümleri adı altında Infinite Warfare ile birlikte çıkış yapacak. Oyun ilk başta multiplayer kısmında 10 harita barındıracak ve daha sonra ücretsiz olarak 6 harita daha eklenecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler