Activision, Tony Hawk: Shred'i Duyurdu

23.04.2010 11:31 Alkan Adakaner

 
   
     Activision, son günlerde söylenti olarak yer alan Tony Hawk: Shred'in serinin yeni oyunu olduğunu onayladı. Firma oyunun hangi platformlara çıkacağı da dahil herhangi bir açıklama yapmadı.
 
     Yine de firma için büyük bir önemi olan serinin yeni oyununun duyurulması sevindirici. Bir zamanların en iyi kaykay oyunu ününü şu sıralar Skate serisine kaptırdı. Tony Hawk: Ride büyük yenilikler vaat etmesine rağmen beklentilerin çok altında kalmıştı.
 
     Önümüzdeki bir kaç ay içinde oyunla ilgili ayrıntıların yayınlanacağını söyleyen Activision, büyük ihtimalle E3 fuarında Shred ile karşımıza çıkacaktır.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tony Hawk: Shred Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler