Activision Yeni James Bond Oyununu Onayladı

James Bond: Bloodstone ortalamanın üstüne bir oyundu
10.05.2011 11:06 Alkan Adakaner


     Son dönemlerde Activision denilince aklımıza gelen ilk oyun Call of Duty oluyor. Buna rağmen firmanın rafları süsleyecek çok sayıda ünlü oyunu var. 2011 finansal yılında Activision damgası ile çıkacak oyunlardan birisi de James Bond olacak.
 
     Mayıs 2011'de başlayıp 2012 Mart'ında sona erecek olan Activision'ın 2011 finansal yılında yeni bir James Bond oyununun piyasaya çıkacağı açıklandı. Activision'ın yayıncılıktan sorumlu patronu Eric Hirshberg'in açıklamasına göre 2011 finansal yılında X-men, Spider-man, Bakugan ve Cabela’s Hunting oyunları da yolda.
 
    Yeni James Bond muhtemelen 2012 yılının başlarında piyasaya çıkacak. Yeni Call of Duty oyununun yıl sonunda piyasaya çıkacağını göz önüne alırsak, Activision'ın o karmaşada James Bond oyununun kaybolmasına izin vermeyeceğini söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
James Bond: Blood Stone Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler