Yeni James Bond Oyunu 2012'de

Activision, Bond oyunlarının haklarını 2006 yılında EA Games'ten almıştı.
12.01.2011 13:54 Ersin Kılıç


     Beyaz perdenin eskimeyen ajanı James Bond'un yeni filminin 9 Kasım 2012'de geleceği belirtiliyor. Son iki James Bond filminde olduğu gibi ünlü ajanı gene Daniel Craig canlandıracak. Deadline sitesinin raporunda ortaya çıkan bu tarih yeni James Bond oyunu hakkında da söylentileri beraberinde getirmiş.
 
     Hatırlarsanız Activison firması yeni Bond oyunlarının yeni film ile birlikte çıkacağını belirtmişti. Tabi bu tarihtan önce yani film beklenmeden yeni Bond oyunlarının karşımıza çıkacağına dair bazı söylemler ile bu durumun kapısı da aralanmıştı.
 
     Filmin tarihi ile birlikte film ile aynı konuyu içeren Bond oyununun da 2012'de çıkacağı belirtilmiş. Son olarak Bond oyunu ile ilgili yeni oyunun Singularity ile karşımıza çıkan Raven Sofware tarafından yapılabileceği de dedikodu olarak ortaya çıkmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
James Bond: Blood Stone Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler