Activision, İkinci Dünya Savaşı Temasının Doğru Bir Seçim Olduğuna İnanıyor

04.08.2017 02:50 Gazali Çetinkaya

 
   Serinin bir önceki oyunu ile uzaya çıkan Call of Duty hem satış anlamında beklentilerin altında kalmış hem de bazı oyuncular tarafından oldukça olumsuz bir şekilde eleştirilmişti. Activision bu kez İkinci Dünya Savaşı'na geri dönecek olan Call of Duty'nin doğru bir karar olduğuna inanıyor.
 
   Activision CEO'su Eric Hirshberg 30 Haziran ile birlikte sona eren finansal çeyrek raporlarının paylaşıldığı konferans esnasında yeni Call of Duty oyunu hakkında konuştu. Eric Hirshberg, Call of Duty: WWII'nun doğru zamanda doğru oyun olduğuna inandıklarını ve yere inmenin, otantik askeri içeriğe geri dönmenin iyi bir zamanlama olduğunu belirtti. 
 
   Eric Hirshberg E3'te multiplayer modunu oynayanlar tarafından da güzel geri bildirimler aldıklarını söyledi. Ayrıca, WWII duyuru fragmanının Call of Duty tarihinde en çok beğeni alan video olduğunu, Nazi Zombi fragmanının da en çok beğeni alan Zombi fragmanı olduğunu belirtti.
 
   Hatırlayanlar olacaktır, geçtiğimiz yıl Call of Duty: Infinite Warfare en çok eksi alan YouTube videolarından birisi olmuştu. Bu sene ise zıt bir durum ile karşı karşıyayız.
 
   Call of Duty: WWII 3 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 18 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler