Call of Duty: World at War için RTX Remix Demosu Yayınlandı

29.01.2024 17:28 Mehmet Tandoğan

 
Call of Duty hayranları için bugün güzel bir içerik bizleri bekliyor. Mod geliştiricisi 'xoxor4d', şu anda Call of Duty: World at War için RTX Remix modunu geliştiriyor. Bu modun şu anda demosu yayınlanmış durumda ve indirip oynayabileceğiniz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor.
 
RTX Remix modları bir hayli dikkat çekiyor 
 
 
 
Yayınlanan RTX Remix Modu, oyunun sadece zombi modu ile uyumlu olarak karşımıza çıkıyor. Yani demo sürümü içerisinde yalnızca kilidini açabileceğiniz ilk zombi haritası Night of the Undead karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bu harita ve mod ile beraber oyuna nasıl bir değişim geçirdiğini görebiliyorsunuz.
 
Bunun dışında mod geliştiricisi yeni bir tanıtım fragmanı yayınlamış durumda. Bu tanıtım fragmanına da aşağıdan izleyebilirsiniz ve oyunun az çok nasıl bir grafik kalitesine sahip olduğunu bu video aracılığıyla görebilirsiniz. Örneğin oyun içerisinde Alevi makinesini kullanırken farklı efektlerin karşınıza çıktığını ve oyunun genel olarak eskisinden daha iyi göründüğünü deneyimleyebilirsiniz.
 
- Mod linki
 
Tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler