Activision'ın Şimdiye Kadarki En Büyük Yatırımı !

06.08.2010 17:01 Talha Aynacı

 
 
     Oyun endüstrisinin en önemli fenomenlerinden birisi haline gelen Call of Duty serisi, ona bu popüleriteyi bahşeden Infinity Ward ekibinde yaşanan sıkıntınılı günlerin ardından kimilerine göre eskisi gibi olamayacaktı. Ancak Activision başkanı Kotick, hem kendisi hem de Call of Duty serisinin geleceği hakkında yazılan onca olumsuz yazının ardından cevap niteliğinde bir açıklamayla karşımıza çıktı.
 
     Kotick, 2009 yılında Modern Warfare 2'nin elde ettiği rekor satış başarılarıyla eşdeğer bir başarının kendilerini tatmin etmeyeceğini ve daha fazlasını istediklerini söylerken sözlerine şöyle devam etti:
 
" Şirket tarihinde bir yapımın çıkışına yaptığımız en büyük yatırım oldu. Ve takiptekiler yapımla karşılaştıklarında neden böyle bir girişim içerisinde olduğumuzu anlayacaklar. Market beklentileri şimdiye kadar görülenin daha da üstünde."
 
     Bu noktada Blizzard başkanı Mike Morhaime'de yorumlarını eksik etmiyor. Satış rakamlarını ve oyuncuların indirilebilir içerik paketlerine olan yoğun ilgisini işaret eden Morhaime, Call of Duty : Black Ops'un devasa bir oyuncu kitlesi tarafından beklendiğini, şu ana kadar öğrendikleri ne varsa Black Ops'un böyle bir kurguyla dolu olarak bekleyenleri tatmin edeceğini söyledi ve ekledi : " Black Ops şu ana kadar hayat verdiğimiz yapımların en iyisi. "
 
    Açıklamalar iştah kabartsa da, Treyarch'ın önümüze nasıl bir oyun sunacağı hala belirsiz. Şirketin gaza getirici yorumları belki de geçmişte yaşananları biraz gölgelemeye yönelik gibi görünüyor. Şu an için tek bildiğimiz Black Ops'un ön sipariş rakamlarıyla Modern Warfare 2'nin rakamları geçtiği ve yapımın 9 kasımda karşımıza çıkacak olması.
 
 
 
 Kaynak
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 2 Dk önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 20 Dk önce The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler