Activison Guitar Hero DLC'lerini Kaldırıyor

19.03.2014 11:31 Samet Basri Taşlı

 
     Activision'un bir dönem piyasayı sallayan ritim oyunları olan Guitar Hero, DJ Hero ve Band Hero serilerinin DLC paketleri 31 Mart itibariyle satıştan kaldırılıyor.
 
     Activision'ın resmi Facebook sayfasından yapılan duyuru ile bütün DLC paketlerinin satışının durdurulacağı söylendi. Daha önce alınmış olan DLC paketleri hala kullanılabilir durumda olacak. Ayrıca Guitar Hero'nun online sunucuları da çalışmaya devam edecek.
 
     Activision son bir fırsat sunarak özel seçilmiş parçaları ve müzik paketlerini, DLC satışının durdurulacağı tarih olan 31 Mart'a kadar, %50 indirimli olarak satışa sunuyor.  Ayrıca App Store üzerinden satılan Guitar Hero'da ay sonuna kadar indirime giriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guitar Hero: Warriors of Rock Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Neversoft Interactive Dağıtıcısı: Activision Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 4 Dk önce Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler