Guitar Hero'ya Modern Rock Paketi

Guitar Hero: Warriors of Rock geçtiğimiz yılın son aylarında çıkmıştı
08.03.2011 18:39 Gökhan Yılmaz

 
     Bir dönem fenomen olduktan sonra etkisini iyice kaybeden müzik / ritim oyunlarından Guitar Hero için yeni bir DLC paketi duyuruldu. Activision, seriye devam edilmeyeceğini ve DLC'lerin sona erdiğini açıklamıştı fakat sonradan DLC desteğini kesmeyeceğini bildirmişti.
 
     Serinin sonuna gelindiği biliniyor fakat DLC'lerin daha ne kadar devam edeceği kesinliğe kavuşmadı. Bugün Modern Rock Mega Pack isminde yeni bir şarkı paketi yayınlandı. Paketin içeriği şu şekilde:
 
 - Bad Religion - Sorrow
 - Brand New - Sic Transit... Glory Fades
 - Jet - She's A Genius
 - Muse - Supermassive Black Hole
 - Puddle of Mudd - Psycho
 - Queens Of The Stone Age - Little Sister
 - Saliva - Always
 - Snow Patrol - Hands Open
 - Trapt - Headstrong
 
     Modern Rock Mega Pack'in satış fiyatı 16.49$, 1320 Microsoft Puanı ve 1650 Wii Puanı olarak belirlendi. Eğer parçaları tek tek satın almak isterseniz 1.99$, 160 Microsoft Puanı ya da 200 Wii Puanı harcamanız gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guitar Hero: Warriors of Rock Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Neversoft Interactive Dağıtıcısı: Activision Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler