Adam Jensen'ı Kızdırmayın!

Aynayı da büyük ihtimalle yumruklayarak kırmıştır.
27.08.2011 21:55 Gökhan Yılmaz

 
     Deus Ex: Human Revolution bu ayın en çok beklenen oyunuydu ve dün Avrupa'da satışa çıkmasıyla herkes oyununa kavuşmuş oldu. Sizleri geniş oyun alanı ve derin hikayesiyle uzun bir oyun maratonu bekliyor.
 
     Oyunun çıkmasıyla birlikte oyuncuların çektiği videolar da ortaya çıkmaya başladı. Bu videonun hikayesine gelirsek: Adam Jensen'ın banyosundaki ayna kırılmış ve değiştirilmesi gerekiyor, hatta altına not bile düşülmüş. Fakat kapı görevlisi gereken ilgiyi göstermemiş ve bu nedenle Adam karizmasını koruyabilmek için evinde saçını başını düzeltemiyor.  Oyunculardan biri de aynayı değiştirmeyen bu görevliye bakın ne yapıyor.
 
     Deus Ex: Human Revolution'da karakterler ve olaylar arasınıdaki ilişkiler çok sağlam tutulmuş. İlginizi çekecek çok fazla detaya yer verilmiş ve bunların hepsi gerçekçiliği yükseltiyor. Mesela bu kapı görevlisinin bilgisayarına sızıp mesajlarını okuduğunuzda aynanın depoya gönderildiğini ve kapı görevlisinin bunu dört haftadır teslim almadını öğreniyorsunuz. Yani kendisi videoda yapılanları kesinlikle hakediyor. Merak ettiğimiz uyandığında neler olacağı; Adam'ın uzun bir süre geri dönmesini beklemek zorunda kalacaktır.
 

[DHVIDEO=3096]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler