Adam Sandler, Sevilen Film Karakterlerinden "Sandlerverse" Yaratmak İstediğini Söyledi

13.10.2020 11:56 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Marvel için kurduğu sinematik evrenden sonra, sinemada evren yaratmak popüler hale geldi ve çoğu stüdyodan buna benzer şeyler görmeye başladık. Ancak ne yazık ki çoğu stüdyo Disney gibi başarılı olamadı.
 
Geçtiğimiz günlerde hatta Robert Downet Jr., Sherlock Holmes için bu tarz bir evren kurmak istediğini söylemişti. Şimdi de daha çok komedyen olarak bilinen ama son zamanlarda farklı filmlerde de rol alan Adam Sandler, kendisinin filmlerinde bulunan sevilen karakterlerden bir "Sandlerverse" yaratmak istediğini söyledi.
 
Adam Sandler uzun bir zamandır filmleri ile büyük eleştiriler topluyor. Ancak son filmi Uncut Gems oldukça başarılı bir filmdi. Sandler her ne kadar bu konuyu şakayla karışık bir şekilde dile getirmiş olsa da sinemanın geleceği bu tarz filmler ile dolu olacak gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler