Aeon Must Die! 2021'de PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

07.08.2020 01:25 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Focus Home Interactive ve geliştiriciliğini Limestone Games'in üstlendiği Aeon Must Die! 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak.

Bu beat 'em up oyununda hem kahraman hem kötü karakter olarak oynayacaksınız.
Savurduğunuz her bir yumruk ve yaptığınız her bir seçim düşmanın yapay zekasını ve sizi beş sondan birine götürecek yolu etkileyecek. Düşmanlar her dövüşten sonra stratejilerinize uyum sağlayacak ve bu da oyuncuları yaratıcı olmaya itecek.

Kullanıcı arayüzünün bulunmadığı tamamen yeni savaş sistemi aksiyona odaklanmanızı sağlayacak. Hikaye tabanlı ölüm/akıl sağlığı sistemi oyunu istediğiniz kadar zor veya kolay hale getirme imkanı sunacak.
 
Ek olarak, All Aeon Must Die! geliştiricilerinin bu hafta stüdyodan ayrıldığı söyleniyor. Belirtilene göre çok fazla çalıştırılmaktan ve ödeme alamamaktan dolayı istifa etmişler ve bu fragman da dışarıdan sözleşmesiz birilerine yaptırılmış.
 

Tanıtım fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aeon Must Die! Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Limestone Games Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler