Age of Empires 4 Ek Paketi The Sultans Ascend Çıkış Yaptı

15.11.2023 19:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Relic Entertainment tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan strateji taktik oyunu Age of Empires 4 için yeni bir ek paket yayınlandı. The Sultans Ascend adlı bu genişleme paketinde şehrini savunmak için büyük kuvvetlere liderlik etmeye başlıyorsun.
 
The Sultans Ascend paketinde farklı birimler yer alıyor 
 
 
 
Orta Doğu'da geçen yepyeni bir sefere çıkabileceğin paket içerisinde Japonlar ve Bizanslılarla yeni ordulara komuta ediyorsun. Yeni ve yeni tek oyunculu hikâyede Avrupa Haçlı Seferlerine karşı mücadelede Müslüman direnişçiler olarak oynuyorsun. Tanınmış Müslüman liderlerin hikâyelerini, Haçlılarla mücadelelerini ve yaptıkları savaşları takip ediyorsun.
 
Ek paket içerisinde 8 sefer görevi yer alıyor. Paket dahilinde Tapınak Şövalyeleri, Hospitalier Şövalyeleri ve Tötonların Kutsal Tarikatlarının yanı sıra eski düşman Moğollara karşı savaşıyorsun. Savaşlar hem karada hem de denizde oluyor. Ayrıca yeni kahramanları, yetenekleri ve oyun mekaniklerini kullanmanı sağlıyor.
 
Son olarak her bölümde Tuğtekin, Nûreddin, Şirkuh, Selahaddin, Kutuz, Baybars, Şecerüddür ve Barsbay gibi önde gelen Müslüman liderler yer alıyor. Türkçe dil destekli paket Steam'de 199,00 TL'den satışta.
 
Çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires IV Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler