Age of Empires II: Definitive Edition ve IV Xbox Konsollarına Geliyor

26.10.2022 13:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici World's Edge, 31 Ocak 2023'te Xbox Series ve Xbox One için Age of Empires II: Definitive Edition'ı yayınlayacağını duyurdu. Bunun yanı sıra 2023 yılı içerisinde Age of Empires IV'ü yine aynı konsollar için yayınlayacağını açıkladı. Her iki oyun da Xbox Game Pass platformunda yer alacak.
 
Her iki oyunun Xbox sürümleri, fare ve klavye desteğini, isteğe bağlı çapraz oyunu ve Xbox Bulut Oyun deneyimini destekleyecek. 
 
Age of Empires II: DE, 3 yeni sefer ve 4 yeni Medeniyet ile birlikte "The Last Khans"ı da içermektedir. Sık sık yapılan güncellemeler arasında etkinlikler, ilave içerikler, yeni oyun modları ve son İşbirliği modunun dâhil olduğu gelişmiş özellikler de yer alıyor. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires II: Definitive Edition Platformlar: PC Geliştirici: Forgotten Empires Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler