Age of Empires II: Definitive Edition Yakında Capture Age ile Uyumlu Olacak

04.05.2020 08:31 Gazali Çetinkaya

 
Yardımcı geliştirici World's Edge, Age of Empires II: Definitive Edition'ın yakında Capture Age ile uyumlu olacağını duyurdu.
 
Capture Age 1999'da çıkan orijinal oyunda kullanılan bir araçtı ve genel olarak daha iyi bir izleyici deneyimi sunuyordu. Hidden Cup 2 ve Escape Champions League turnuvalarında da kullanıldı fakat Definitive Edition'ın çıkışında mevcut değildi. Bu, yakında değişmek üzere.
 
Capture Age'in yeni versiyonu detaylı gerçek zamanlı istatistikler, geliştirilmiş yakınlaştırma, yüksek kontrastlı renklere sahip gelişmiş mini harita, kaç kişinin öldürüldüğü gibi bireysel istatistikler, skorbord entegrasyonu ve daha fazlasını içerecek. 
 
Gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Empires II: Definitive Edition 14 Kasım 2019'da PC için çıktı. Xbox Game Pass'e dahil, Steam fiyatı 56,25 TL, kullanıcı incelemeleri çok olumlu ve Metacritic ortalaması 84. Türkçe arayüz ile altyazı desteği mevcut.
 
Capture Age tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires II: Definitive Edition Platformlar: PC Geliştirici: Forgotten Empires Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 50 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler