Age of Empires Online Bugün Başlıyor

Oyunda Yunan ve Mısır olmak üzere iki antik uygarlık bulunuyor.
16.08.2011 16:48 Gökhan Yılmaz

 
     Age of Empires serisini ismiyle devam ettiren Age of Empires Online bugün açılıyor. Oyundaki iki devasa uygarlıktan birini seçerek kendi medeniyetinizi başlatabilirsiniz.
 
     Free-to-play yani ücretsiz olan Age of Empires, oyuncuları kendisine alıştırdıktan sonra ufak ücret taleplerinde bulunuyor. Oyunu Games for Windows Marketplace'den veya kendi web sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Fakat eğer kutulu sürümünü almak isterseniz 20$ vermeniz gerekiyor. Premium Civilation paketini içeren kutulu sürümleri pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. Nadir eşyalar, danışmanlar, teknolojiler ve ekstra eşya slotları gibi ek özellikler bulunuyor.
 
     İsteyen oyuncular 10$'lık veya 5$'lık paketleri de tercih edebilir. Elbette fiyat düştükçe paketlerin sunduğu avantajlar da azalıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires Online Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler