Age of Empires Online'ın Detayları ve Yeni Videosu

11.10.2010 22:57 Gökhan Yılmaz

 
     Age of Empires serisinin değişen tarzı ve oyun yapısı ile Online olarak döndüğü Age of Empires Online, Microsoft Game Studios ve Robot Entertainment tarafından geliştiriliyor. Microsoft'un yeni yazılımlarını ve donanımlarını tanıttığı ve Manhattan'da gerçekleşen bir sunumda oyunun özellikleri anlatılırken aynı zamanda yaklaşık 7 dakikalık oyun içi görüntülerinin gösterildiği yeni bir video yayınlandı.
 
     Kotaku tarafından kaydedilen bu videoda, Microsoft'tan bir temsilci oyunun ayrıntılarını anlatıyor. Genel olarak serinin önceki oyunları ile benzer bir oynanışa sahip AoE Online, adından da anlaşılacağı üzere online oynanışa önem vermiş. Kaynak toplama, gelişme, binaları geliştirme, görev sistemi ve teknoloji ağacı gibi özellikler gösteriliyor. MMO oyunlarındaki görev, XP, PvP, ödüller, seviye atlama ve inventory gibi alışıldık öğelere rastlıyoruz. Konu olarak Yunanistan'ın işlendiği oyunda PvP arenalar ve co-op senaryolar da bulunuyor. Ayrıca videoda diğer oyuncuların başkentlerini ziyaret ederek onlarla ticaret yapıp yeni eşyalar üretebileceğiniz (Craft sistemi) belirtiliyor.
 
     Age of Empires Online'ın 2011'de PC için çıkacağı açıklanırken kesin bir çıkış tarihi verilmiyor. Kamera ile çekilmiş videoya (Off-Screen) aşağıdaki resimden ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires Online Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 14 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler