Age of Empires Online'ın Geliştirilmesi Durduruldu

Oyun için içerik geliştirme maliyetleri oyunun getirisini aşmış.
04.01.2013 12:54 Gökhan Yılmaz

 
     Microsoft, Age of Empires Online'ın geliştirilmesinin durdurulduğunu açıkladı. Yani artık oyun için ne yeni bir eklenti ne de bir güncelleme yayınlanacak. Oyunun yapım ekibinin başı Kevin Perry de, aynısını Age of Empires Online Blog'a yazarak ayrıntıları duyurdu.
 
     Önümüzdeki haftalar içerisinde ellerinde kalan bir kaç eklenti içeriği yayınlayacaklar ve bundan başka bir yenilik olmayacak. Bu nedenle mevcut medeniyetler dışında başka bir uygarlık ile oynama planlarınız varsa veya oyunda bir açık meydana gelirse bunlarla ilgilenecek birileri bulunmayacak. Belki çok kritik açıklarda ve hatalarda müdehale edilebilecek ama oyun artık uzay boşluğunda sürüklenen bir cisim gibi kendi başına kaldı.
 
     Oyuna devam eden kullanıcıların normalde olduğu gibi devam edebileceklerini ve bu açıklamanın sadece bundan sonra gelmeyecek olan destekle ilgili olduğunu belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires Online Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler