Agents of S.H.I.E.L.D.'ın 7. Sezonundan Fragman Paylaşıldı

29.04.2020 10:36 Özgür Eroğlu

 
Marvel'ın son dönemdeki ilk dizilerinden olan ve uzun yıllar başarılı yorumlar alan dizisi Agents of S.H.I.E.L.D.'ın yedinci sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı.
 
Agents of S.H.I.E.L.D.'ın 7. sezonu 27 Mayıs'ta başlayacak. Bu sezon dizinin final sezonu olacak. 7. sezon 13 bölüm sürecek. Yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 
Agents of S.H.I.E.L.D. 2013 yılında yayın hayatına başlamıştı ve final sezonu ile birlikte toplamda 7 sezon sürmüş olacak. Dizinin başrol oyuncuları; Chloe Bennet, Ming-Na Wen, Patrick Warburton ve Clark Gregg.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler