Aion, Bu Haftasonu Ücretsiz Oynanabilecek

28.07.2010 00:18 Samet Konuksal


 
     Aylık ödeme sistemiyle işleyen MMO oyunlarından birisi olan Aion'da bu haftasonu çift etkinlik yapılacak. Yapılan açıklamaya göre, uzun süredir neredeyse her haftasonu gerçekleştirilen iki kat experience etkinliğinin yanı sıra Aion, bu haftasonu ücretsiz olarak oynanabilecek.
 
     Şöyle ki; bir ara Aion'u oynayıp da çeşitli nedenlerden dolayı oyunu bırakan, yeni süre alabilme imkanı olmayan kısaca aktif olmayan kullanıcıların hesapları, bu haftasonu boyunca ücretsiz olarak aktif yapılacak, oynanabilir hâle gelecek. 
 
     Aion'daki eski arkadaşlarınızla vakit geçirmek, oyuna epey bir yenilik getiren 1.9 patchini test etmek ve Assault on the Balaurea ek paketi öncesinde, Atreia dünyasına geri dönüş yapmak için bu haftasonunu bekleyin.
 
Etkinlik süresi ve Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aion Platformlar: PC Geliştirici: NCsoft Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler